TRABZON / BEŞİKDÜZÜ - Beşikdüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda Edebiyat Zümre öğretmenlerimiz koordinasyonunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anma etkinliği düzenlendi.Etkinlik kapsamında şiir dinletisi,video ve slayt gösterileri , türkü dinletisi  etkinlikleri yapıldı.

Mrt

Okulumuz seminer salonunda,öğrencilerimiz öğretmen ve idarecilerimizin katılımıyla ,istiklal marşımızın kabulü ve istiklal şairimizin hayatını anlatan sunum ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ock

2023-2024 1.dönem sonu etkinlik haftası,öğrencilerimiz için hazırlamış olduğumuz  içeriklerle tamamlandı.

Tem

Okulumuzda öğrenim gören 3 öğrencimiz 5-20 Haziran 2023 tarihleri arasında Avusturya'nın Viyana şehrinde 14 gün boyunca Ekol Elektroinstallation KG. kurumunda staj faaliyetlerini gerçekleştirdiler.

Şbt

8-9 ve 10 Şubat günlerinde bölgemiz genelinde etkili olan kar yağışı sonucunda eğitime 3 gün ara verildi. Okulumuzu eğitim öğretime hazır hale getirebilmek için çalışmalarımız sürüyor.

Şbt

Trabzon'da yapılan 'Liseler Arası Bilek Güreşi Turnuvası'nda öğrencilerimiz büyük bir başarı elde etti.