TRABZON / BEŞİKDÜZÜ - Beşikdüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredat, insanı önceleyen bir maarif anlayışı ile oluşturuldu. Bütüncül bir eğitim modeli ile hazırlandı.  Bu model insanı zihinsel, sosyal, duygusal, duyuşsal, fiziksel ve ahlaki açıdan bir bütün olarak görür ve insanın fıtri özelliklerini koruma ve geliştirmeyi şahsiyet bütünlüğünü oluşturmayı, karakter gelişimini sağlamayı merkeze alır. Daha detaylı bilgi için görselleri inceleyebilirsiniz.

Mrt

Okulumuzda Edebiyat Zümre öğretmenlerimiz koordinasyonunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anma etkinliği düzenlendi.Etkinlik kapsamında şiir dinletisi,video ve slayt gösterileri , türkü dinletisi  etkinlikleri yapıldı.

Mrt

Okulumuz seminer salonunda,öğrencilerimiz öğretmen ve idarecilerimizin katılımıyla ,istiklal marşımızın kabulü ve istiklal şairimizin hayatını anlatan sunum ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ock

2023-2024 1.dönem sonu etkinlik haftası,öğrencilerimiz için hazırlamış olduğumuz  içeriklerle tamamlandı.

Tem

Okulumuzda öğrenim gören 3 öğrencimiz 5-20 Haziran 2023 tarihleri arasında Avusturya'nın Viyana şehrinde 14 gün boyunca Ekol Elektroinstallation KG. kurumunda staj faaliyetlerini gerçekleştirdiler.

Şbt

8-9 ve 10 Şubat günlerinde bölgemiz genelinde etkili olan kar yağışı sonucunda eğitime 3 gün ara verildi. Okulumuzu eğitim öğretime hazır hale getirebilmek için çalışmalarımız sürüyor.

Şbt

Trabzon'da yapılan 'Liseler Arası Bilek Güreşi Turnuvası'nda öğrencilerimiz büyük bir başarı elde etti.